CLUB SPORTIV VULTURII BUCURESTI
Drumul spre performanta incepe cu noi !
                            VICECAMPIOANA 2017 RO3 + RO8
                                                                                         6-7 mai 2017, Bucuresti

            Fetele noastre de la minihandbal, pregatite de Constanta Stanciu si Paul Ghiorghiu , au participat la turneul semifinal RO3 + RO8, obtinand calificarea la Festivalul National ce va avea loc in perioada 8-11 iunie 2017.
           Asa cum ne-au obisnuit, fetele, au jucat cu daruire si ambitie obitinand in prima zi a competitiei doua victorii in fata celor de la CS Breaza si celor de la CSM Ploiesti.

           Prima partida in compania celor de la CS Breaza a fost dominata de fete noastre care s-au impus la final cu scorul de 17-9.  
 

 A urmat partida cu CSM Ploiesti. De aceasta data meciul a fost unul mai dificil, incrancenat, in care am avut parte atat de momente frumoase de handbal cat si de accidentari, din fericire pentru fetele noastre accidentarile nu au fost grave. Un duel castigat pana la final de catre fetele noastre cu 12-8.
 

 

Odata cu finalul meciului cu cele de la CSM Ploiesti stiam ca dupa prima zi suntem pozitionati pe locul 1 in Grupa A.
Ziua 2 de competitie a debutat pentru noi, cu meciul care avea sa ne aduca locul 1 in grupa si o mare bucurie in suflete , impotriva celor de la CSS2 Bucuresti. Un adversar pe care il intalnisem si la turneul semifinal RO8, un adversal redutabil care doar daca ne invingea isi asigura locul la Festivalul National. Avand toate datele unui meci important cele doua echipe au oferit un spectacol sportiv de inalta calitate incheiat cu victoria fetelor noastre cu scorul de 11-6. Odata cu aceasta victorie VULTURII BUCURESTI aveau locul asigurat in finala pentru locurile 1-2 !!! 
 A urmat finala cu CSS6 Bucuresti. In ciuda eforturilor facute fetele noastre au trebuit sa se recunoasca invinse. Felicitam si pe aceasta cale pe doamna Morari Ile si pe componentele echipei castigatoare. 
 

       Ca si concluzie a acestui turneu putem spune ca suntem mandrii cu aceasta generatie. Suntem extrem de bucurosi deoarece la mai putin de 1 an de la infiintarea clubului suntem prezenti la Turneul Final National, intre cele mai bune 16 echipe din tara.
       Promitem ca impreuna cu CSS6 Bucuresti sa reprezentam Bucurestiul cu mandrie in fata celor 14 echipe din restul tarii.
       HAI VULTURII !!!! 
 
Componenta echipei si a antrenorilor de la stanga la dreapta:

Paul Ghiorghiu, Olivia Cantaragiu, Ifrim Denisa, Raluca Cristescu, Ionescu Madalina, Andreea Adam, Emilia Tufaru, Constanta Stanciu
Ruxandra Luca, Maria Rusu, Lorena Stan, Arina Stefan, Miruna Marinache, Giulia Gafton,
Dalia Druga si Alexandrescu Manuela.